مواکب اربعین حسینی، سنگری برای مبارزه با کرونا

سید محمود موسوی مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: همه ساله در ایام اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تعداد زیادی موکب برای پخت غذا و تامین مایجتاج زائران حضرت سیدالشهدا (ع) برپا می‌شود و به طور شبانه روزی به زائران خدمات رسانی می‌کنند.

او افزود: همین مواکب در ایام سیل ابتدای سال ۹۸ نیز به صورت خودجوش با خدمت تعداد زیادی از خادمان امام حسین (ع) بر پا شدند و ۳ وعده غذایی گرم را با استفاده از کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیران و نوعدوستان آماده و در اختیار ساکنان مناطق سیل زده استان خوزستان و همچنین افرادی که در اردوگاه‌ها سکونت داشتند، می‌گذاشتند.

موسوی اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و استان خوزستان، ستاد عتبات عالیات استان تصمیم گرفت ۶۱ موکب با ۷۱۰ خدمه برپا گردید، ضمن اینکه ۱۲ کارگاه تولید ماسک و البسه بهداشتی نیز راه اندازی شد و تاکنون ۲۲۰ هزار و ۶۰۰ عدد ماسک و لباس بیمارستانی تولید شده است.

این مقام مسئول بیان کرد: ضد عفونی سطوح و معابر با ۳۲ هزار ۵۰۰ لیتر مواد ضدعفونی کننده، پخت و توزیع ۶ هزار و ۳۰۰ پرس غذا گرم، تهیه و توزیع ۱۲ هزار و ۶۵۰ بسته مواد غذایی و همچنین ۲۵۵ هزار بسته بهداشتی تهیه و در مراکز درمانی و بین شهروندان توزیع شد.

انتهای پیام/گ