دریافتی ۵۵ درصدی پرسپولیسی‌ها در لیگ نوزدهم

دریافتی ۵۵ درصدی پرسپولیسی‌ها در لیگ نوزدهمبه گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که در چند روز گذشته بازیکنان پرسپولیس به مشکلات مالی  این باشگاه اعتراض کردند دریافتی حدود ۵۵ درصدی داشته اند و قرار است تا چند هفته آینده هم دوباره مبلغی را بگیرند.

صحبت‌های برخی بازیکنان و شایعات لژیونر شدن آنها سبب شده تا هواداران به مدیریت باشگاه پرسپولیس فشار بیاورند تا با بازیکنان تمدید قرارداد کنند.


بیشتر بخوانید: جلسات ویژه پرسپولیسی‌ها برای تامین منابع مالی


دریافتی ۵۵ درصدی پرسپولیسی ها، آن‌ها را به یکی از چند تیم برتر تبدیل کرده که دریافتی خوبی داشته اند و این درحالی است که تنها بشار رسن عراقی، زیر ۱۰ درصد پول گرفته است.

مهدی رسول پناه و مدیریت باشگاه پرسپولیس درصدد هستند تا با بازیکنان کنونی مذاکره و چند بازیکن جدید را جذب کنند تا بتوانند با قدرت در ادامه رقابت‌های لیگ شرکت کنند.  

انتهای پیام/