ادویه مکزیکی تاکو + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه تاکو معروف‌ترین ادویه مکزیکی است. این ادویه تقریبا در تمام غذا‌های مکزیکی استفاده می‌شود.

مواد لازم:

فلفل سیاه و سفید
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
زیره سبز
۱.۵ قاشق چای خوری
دانه فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری
پونه خشک
۱/۴ قاشق چای خوری
سماق قرمز
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر پیاز
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر سیر
۱/۴ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

در کاسه کوچک تمام مواد را با هم ترکیب کنید و داخل یک ظرف در دار بریزید و خوب بهم فشرده کنید و در آن راببندید.

از این ادویه می‌توانید برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/