قهرمانان سلامت کشور به تصویر کشیده می‌شوند

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، کمال عباس نژاد رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رودسرگفت: مسابقه نقاشی خانگی با موضوع قدردانی از قهرمانان سلامت کشور و کرونا را با خانه ماندن شکست خواهیم داد و با همکاری انجمن هنر‌های تجسمی این شهرستان برگزار می‌شود.

او افزود: در این مسابقه که در گروه سنی کودک و نوجوان برگزار می‌شود، علاقمندان می‌توانند ایثار و فداکاری پزشکان و پرستاران و کادر درمانی در مقابله با ویروس کرونا وتدابیر خانواده‌ها در مقابله با ویروس کرونا و صبر و بردباری مردم در منزل را به تصویر بکشند .

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رودسرگفت: کودکان و نوجوانان می‌توانند با کشیدن یک نقاشی با موضوع قهرمانان سلامت کشور و درخانه بمانیم و کرونا را شکست دهیم و درج اطلاعات فردی خود (نام و نام خانوادگی، شهر، استان، سن و شماره همراه) و ارسال تصویر به شماره همراه ۰۹۱۱۳۴۵۰۲۴۸ در پیام رسان‌های واتساپ و تلگرام، در این مسابقه شرکت کنند .

کمال عباس نژاد در پایان قدردانی از فداکاری و از جان گذشتگی و فرهنگ ایثار و جهاد کادر پزشکی و درمانی را از اهداف برگزاری این مسابقه برشمرد و تصریح کرد: مهلت ارسال آثار و شرکت در این مسابقه تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت خواهد بود و به برگزیدگان، هدایایی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

 

انتهای پیام / ق