پیراشکی کلم و هویج ویژه گیاهخواران

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیراشکی یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذا‌ها است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم جزو دسته گیاهخواران و علااقه‌مند به پیراشکی هستید نگران نباشید، در این مقاله طرز تهیه پیراشکی مخصوص گیاهخواران را آموزش داده ایم.

پیراشکی کلم و هویج ویژه گیاهخواران

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

مخمر: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
آب گرم: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
ماست: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۴ فنجان


مواد لازم برای تهیه مایع درون پیراشکی

پیاز قرمز متوسط: ۱ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
کلم سفید خرد شده: ۱ فنجان
کلم قرمز خرد شده: ۱ فنجان
هویج رنده شده: ۱ فنجان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون، نمک و فلفل: مقداری

 

مرحله اول تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

آب ۱۰۰ درجه و شکر را خوب مخلوط کرده و مخمر را اضافه کنید. این مخلوط را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

 

مرحله دوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

نمک، روغن، ماست و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید.

 

مرحله سوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

آرد را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر کاملا یک دست شود. خمیر را برای یک ساعت استراحت داده و در این فاصله مواد داخلی پیراشکی را درست کنید.

 

مرحله چهارم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. نمک و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید. کلم و هویج را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

 

مرحله پنجم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

بعد از خاموش کردن شعله گاز آبلیمو را اضافه کند.

 

مرحله ششم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

خمیر را به اندازه پرتقال بردارید و کف دست تان باز کنید. از مخلوط درست کرده درون آن ریخته و خمیر را ببندید. پیراشکی‌ها را در آرد غلطانده و درون روغن سرخ کنید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/