روش تهیه ادویه خوش عطر راس الحانوت

روش تهیه ادویه خوش عطر راس الحانوتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه راس الحانوت ادویه ای مخصوص کشورهای شمال آفریقا و بویژه کشور مراکش است. این ادویه خوش عطر از ترکیب چند ادویه تهیه می شود و برای غذاهای گوشتی یا ماهی بسیار مناسب است.

در اکثر غذاهای مراکشی مانند طاجین گوشت و به از این ادویه استفاده می شود. شما براحتی می توانید این ادویه خوش عطر و طعم را در منزل تهیه کنید و در انواع غذاهای گوشتی از آن استفاده کنید.

مواد لازم

پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم گشنیز خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تمام ادویه ها را در کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس ادویه راس الحانوت را در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر ادویه کم نشود. با این مقدار شما سه قاشق غذاخوری ادویه مراکشی خواهید داشت.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/