مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان:
بارش برف موجب سرمازدگی درختان در استان سمنان شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، ایرج رئیسیان مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: سرمای بیش از حد هوا و بارش برف در شب گذشته موجب از بین رفتن شکوفه‌ها و سردرختی باغ‌ها در هشت شهرستان استان شد.

او بیان کرد: سرمازدگی باغ‌ها در شاهرود، میامی، مهدیشهر و دامغان بیشتر از سایر شهرستان‌های استان سمنان بود.

رئیسیان تصریح کرد: سرمای بهاره به بخش زراعی مانند صیفی‌جات و گلخانه‌ها در برخی نقاط استان سمنان نیز خسارت وارد کرد.

او با اشاره به بارش‌های رگباری در ۲۴ ساعت گذشته، ابراز داشت: هیچ‌گونه خسارتی ناشی از آبگرفتگی و سیلاب به تاسیسات کشاورزی استان سمنان گزارش نشده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: میزان خسارت ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی شهرستان‌های این استان در دست بررسی و در حال برآورد دقیق است.

انتهای پیام / ر