یکهزار سبد غذایی بین نیازمندان دلگان توزیع شد

یکهزار سبد غذایی بین نیازمندان دلگان توزیع شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،مجتبی شجاعی فرماندار دلگان اظهار داشت: همچنین با برنامه ریزی و هماهنگی ستاد مدیریت بحران دلگان سبد حمایتی بین کلیه پاکبانان، کفاش‌ها، کارگران روزمزد، خانواده شهدا و ایثارگران و همچنین تعدادی از عشایر و نیازمندان روستایی با کمک فرمانداری، سپاه پاسداران، گروه جهادی محمد رسول الله (ص)، خیران تهرانی و سمن‌های دلگان توزیع شده است.

او گفت: با وجود کمک‌های خوب خیران، کمیته امداد و بهزیستی به تامین مقطعی مقداری اقلام غذایی در این ایام بحرانی، اما هنوز بخش زیادی وجود دارند که یقینا از توجه به سفره آنان غفلت شده و یا اینکه ایام سختی را می‌گذرانند که مستلزم کمک همگان هستند.

فرماندار دلگان با اشاره به توجه خوب مردم به فرهنگ وقف و امداد از همکاری علمای شیعه و سنی تقدیر کرد.

او گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور بسیاری از مشاغل تعطیل و صاحبان این مشاغل دچار ضرر و زیان شدند و با وجود تمام مشکلات اقتصادی ناشی لاز تحریم‌های ظالمانه دشمنان، اما دولت تلاش کرده با حمایت‌های خود، فشار بر معیشت این افراد را به حداقل برساند و در این زمینه بسته‌های مختلفی تعریف کرده است.

شجاعی با بیان اینکه نسخه خانه نشینی بهترین راه پیشگیری و قطع زنجیره کروناست، گفت: مردم ایران با تکیه بر تمدن، اعتقادات و سختکوشی ان شاالله در کنار مدافعان سلامت و مسوولان از این بحران عبور خواهند کرد.

انتهای پیام/گ