همکاری ۱۶ پزشک متخصص دانشگاه برای درمان بیماری کووید ۱۹

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  قاسم بیانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  گفت: به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری کووید ۱۹ سعی کردیم تا حد امکان از پزشکان انحصاری ویژه درمان این بیماران استفاده کنیم.

 بیانی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۰ پزشک متخصص به شکل انحصاری فقط بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان امام حسن (ع) را پوشش می‌دهند.

او  اضافه کرد: از این تعداد پزشکان متخصص،۴ پزشک متخصص عفونی، ۴ پزشک متخصص داخلی و ۲ پزشک متخصص بیهوشی هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: علاوه بر پزشکان عفونی، داخلی و بیهوشی که به طور انحصاری بیمارستان امام حسن (ع) را پوشش می‌دهند، متخصصان طب اورژانس و رادیولوژی نیز برای درمان این بیماری همکاری لازم را دارند.

انتهای پیام/د