زنگ طلایی داور عصر جدید برای فرشته‌های نینجا/ شرکت کننده جوان حال و هوای اربعین را زنده کرد+ فیلم

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،  شبکه سه سیما در ایام نوروز، برنامه‌های مختلفی را برای مخاطبان تدارک دیده است. فصل دوم عصر جدید هم هرشب پخش می‌شود.

زنگ طلایی داور عصر جدید برای فرشته‌های نینجا/ شرکت کننده جوان حال و هوای اربعین را زنده کرد+ فیلم

شب گذشته چهار اجرا دیگر از قسمت هشتم این برنامه روی آنتن رفت.

گروه عاج‌فیل، اولین اجرای قسمت هشتم از دور مقدماتی فصل دوم را بر عهده داشتند. آن‌ها توانستند با اجرایی متفاوت نظر مثبت داوران را دریافت کنند.

{$sepehr_media_11627749_400_300}

علیخانی از داوران سوال کرد چرا با اینکه ذوق می‌کنید رای نمی‌دهید؟

عظیمی نژاد پاسخ داد: به خاطر اینکه مجذوب اجرا شدم. البته همسرم در تیم ملی بسکتبال بوده و من خیلی به این بازی علاقه دارم از اجرای این گروه هم لذت بردم.

{$sepehr_media_11627634_400_300}

فریبا فرجی پور سرپرست دختران نینجا که فصل اول عصرجدید توانست با گروه خود برگزیده پنجم شود حالا با فرشته‌های نینجا، به فصل دوم آمده است. فرشته‌های نینجا توانستند با اجرای جذاب خود، دومین زنگ طلایی تاریخ برنامه را به دست آورند.

{$sepehr_media_11627674_400_300}

علیخانی از پدر‌ها و مادران خواست تا بچه‌ها را تشویق کنند، باتوجه به اینکه صدای تشویق مادر‌ها بیشتر بود گفت: دست زدن خوراک مامان هاست، چون پاتختی و حنابندان زیاد می‌روند (خنده)

سومین اجرا را عمو اسماعیل مهدوی که میوه فروش است انجام داد. او ۸ سالی می‌شود که با قدرت صدایش می‌خواند. او سال‌ها مداح بوده، اما علاقه‌ای به آن نداشته در نتیجه در حوزه موسیقی حضور و با محمد اصفهانی صحبت می‌کند.

{$sepehr_media_11627685_400_300}

چهارمین اجرای قسمت هشتم هم بر عهده بهروز رحیمیان بود، او یک نقاشی دیواری با حال و هوای معنوی و باعشقِ پیاده‌روی اربعین ترسیم کرد.

{$sepehr_media_11627687_400_300}
 

انتهای پیام/