به منظور حفاظت آق قلا از سیلاب احتمالی؛
دایک ۷ کیلومتری در یلمه خندان ایجاد شد
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سید محسن حسینی سرپرست آب منطقه‌ای گلستان گفت: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده از سوی اداره کل هواشناسی و تمهیدات انجام شده در بالا دست برای جلوگیری از سیلاب، به عنوان آخرین مرحله برای جلوگیری از بروز سیلاب در آق قلا اقدام به ایجاد دایک در منطقه یلمه خندان و لایروبی کانال زهکش مجاور کردیم.

او افزود: طول این دایک ۷ کیلومتر بوده و از گرگان رود شروع می‌شود و به شکل هلال در شمال آق قلا در جاده بین اینچه برون و آق قلا ادامه دارد.

حسینی گفت: اگر آبی در پشت این دایک جمع شود با توجه به شیب طبیعی زمین به سمت شمال آق قلا هدایت و دیگر وارد شهرستان آق قلا نمی‌شود.

او ادامه داد: ۱۲ بیل مکانیکی جهاد کشاورزی گلستان و آب منطقه‌ای گلستان به مدت دو روز مشغول فعالیت برروی این دایک هستند.
 
انتهای پیام / ق