سامانه بارشی فردا از استان همدان خارج می شود

سامانه بارشی فردا از استان خارج می شودموسوی، کارشناس اداره کل هواشناسی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان با بیان اینکه سامانه بارشی از  روز گذشته در استان آغاز  شده است، گفت: به تدریج از اواخر روز دوشنبه این سامانه از استان خارج و شاهد افزایش دما در استان خواهیم بود.

او ادامه داد: روز سه شنبه و چهارشنبه صبح جو پایدار را در استان شاهد خواهیم بود و تنها در برخی ساعات شاهد افزایش ابر در برخی مناطق هستیم.

موسوی با بیان اینکه از صبح چهارشنبه مجدد شاهد سامانه بارشی ضعیفی خواهیم بود، یادآور شد: این بارش ها به شکل پراکند در برخی از مناطق استان خواهد بود.

کارشناس هواشناسی همدان ادامه داد: دمای هوای همدان در ۲۴ ساعت گذشته در گرمترین ساعت بعدازظهر ۱۲ درجه سانتیگراد
در خنک ترین ساعات ۳ درجه سانتیگراد بالای صفر بوده است.

موسوی بیان داشت: قهاوند و فامنین با ۱۴ درجه سانتیگراد گرم ترین  و گل تپه و تویسرکان با صفر درجه سانتیگراد، سردترین نقطه استان گزارش شده است.

انتهای پیام/ د