کاهش ۶۰ درصدی تردد خودرو‌ها در سطح شهر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،اصغر آدی بیگمدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریزگفت: در روز‌های منتهی به نوروز ۹۹ و همچنین روز‌های آغازین سال جدید، میزان تردد خودرو‌ها نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش بیش از ۶۰ درصدی داشته است.

او ادامه داد: با رصد دوربین‌های مرکز کنترل و نظارت بر ترافیک تبریز، خلوت بودن خیابان‌ها و کاهش تردد خودرو‌ها در سطح شهر به شکل قابل توجهی به چشم می‌خورد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز است کاهش میزان تردد خودرو‌ها را ناشی از شیوع ویروس کرونا دانست و گفت: با قدردانی از شهروندانی که برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا در خانه می‌مانند، امیدواریم دیگر شهروندان نیز این موضوع مهم را رعایت کنند و از سفر غیرضروری حتی در داخل شهر پرهیز کنند.

او همچنین به اجرای طرح "ایمن تبریزیم ۲" اشاره کرد و افزود: این طرح که شامل خط کشی خیابان‌ها و معابر اصلی و فرعی و نصب تجهیزات ترافیکی می‌شود، توسط سازمان حمل و نقل و ترافیک و همچنین شهرداری‌های مناطق ۱۰ گانه در حال اجرا است.

 

انتهای پیام/