دستگیری عامل شایعه‌پراکنی در سردشت

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  ارومیه،سرهنگ موسی بهاری فرمانده انتظامی سردشت گفت: کارشناسان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات سردشت با رصد و پایش دقیق فضای مجازی، کانال اجتماعی که مبادرت به انتشار اخبار کذب و شایعات در خصوص ویروس کرونا کرده و سبب تشویش اذهان عمومی در کانال‌ها و گروه‌های اجتماعی پرمخاطب شهرستان شده بود، شناسایی کردند.

او با بیان اینکه مدیر این کانال با تهیه و تجمیع مطالب کانال‌های معاند اقدام به انتشار و بازنشر آن‌ها در گروه‌های اجتماعی پر مخاطب شهرستان می‌کرد، افزود: سرانجام با اقدامات عملی و تخصصی ماموران، این فرد دستگیر شد.

فرمانده انتظامی سردشت با اشاره به معرفی فرد دستگیر شده به مرجع قضایی گفت: به شهروندان توصیه می‌کنیم اخبار مربوط به بیماری کرونا را فقط از منابع رسمی پیگیری کرده و به اخبار کانال‌ها، وب‌سایت‌ها و گروه‌های غیررسمی توجه نکنند.

انتهای پیام/ ن م