نان بلومر چیست؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان بلومر نوعی نان حجیم و بیضی شکل است که معمولا روی آن را چند برش مورب می‌زنند. نان بلومر از انواع نان‌های انگلیسی به شمار می‌رود که در خلل جنگ جهانی رواج پیدا کرد. همچنین به آن نان کلاسیک بریتانیا نیز می‌گویند.

نان بلومر و طرز تهیه آن

این نان دستور تهیه آسانی دارد و معمولا بعد از تخمیر نهایی خمیر، روی آن برش می‌خورد. برش نان باعث افزایش سطح بیرونی نان شده که این موضوع موجب انتقال بهتر حرارت به داخل خمیر می‌شود. زمانی که خمیر نان در قالب قرار نگیرد، برش خوردن باعث انتقال سریع حرارت به سطوح مختلف نان می‌شود.
با انجام برش در سطح نان، طعم و بو افزایش می‌یابد و بیشتر حس می‌گردد، به نحوی که با افزایش سطح پوسته، طعم نهایی و تردی نان تحت تاثیر قرار می‌گیرد. باید به این نکته اشاره داشت که برش زنی نان پروسه‌ی ساده‌ای نبوده و خود مهارت بالایی می‌طلبد.

منبع: مجله تصویری فرهنگ غذا

انتهای پیام/