ناصحی گفت: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در بابل زیاد است و اگر کنترل نشود تعداد افراد درگیر بیشتر میشود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،دکتر محمد مهدی ناصحی نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت برای مدیریت
بیماری کرونا در استانهای مازندران و گلستان در حاشیه بازدید از
بیمارستانهای بابل با بیان اینکه تعداد بیماران کرونایی در بابل زیاد است، گفت: اقداماتی که در این شهرستان انجام شده، اقدامات قابل تحسینی است، اما لازم است همه ارگانها و نهادها در این امر به کمک بیایند.
او افزود:امکانات لازم از جمله تختهای بیمارستانی به تعدادی که نیاز است در حوزه شهرستان بابل فراهم شده است.
ناصحی با بیان اینکه مراکز بهداشتی و پزشکان خانواده کار خود به طور مصمم ادامه میدهند، گفت:مراقبتهای اولیه بیشترین نقش را در مهار زنجیره بیماری خواهد داشت.
او افزود:امیدواریم اقداماتی که در استان مازندران و شهرستان بابل انجام میدهیم، در کوتاهترین زمان ممکن نتیجه بخش باشد.
نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در مازندران و گلستان از مردم خواست در آستانه تعطیلات عید مردم در خانه بمانند و دید و بازدید نداشته باشند.
انتهای پیام/س