نقص فنی عابربانک ها در حین ضد عفونی کردن

  به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، بهاالدینی ، سرپرست فرمانداری شهرستان سیرجان گفت:به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا، ضد عفونی کردن معابر عمومی بصورت مستمر در حال انجام است.

او افزود: از روز‌های ابتدای شیوع ویروس کرونا ضدعفونی کردن معابر عمومی، تاکسی ها، بازار، بیمارستان ها، درمانگاه ها. توسط جوانان داوطلب، بسیج، حوزه علمیه، وبا محوریت شهرداری انجام شده است.

بهاالدینی پراکندگی و موازی کاری را از جمله نواقص این طرح عنوان کرد و افزود: با تمام تلاش‌هایی که طی این مدت انجام شده، اما در جا‌هایی مدیریت کار نواقصی داشت که با تشکیل کمیته گندزدایی اماکن عمومی و معابر شهرستان، با حضور همه متولیان امر برای برطرف نمودن مشکلات و تسهیل در کار، تقسیم بندی وظایف برای هر ارگان و نهاد انجام شد.

بهاالدینی مسئولیت نظارت و هماهنگی اجرای این پروژه را با سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دانست و اظهار داشت:با هدف تقسیم وظایف اعضای کمیته و جلوگیری از موازی کاری، مسئولیت گندزدایی هر منطقه بر عهده یک ارگان و یا گرو‌های مردمی بصورت جداگانه قرار گرفت.

سرپرست فرمانداری در پایان گفت:با توجه به اینکه برخی از عابربانک‌های استان در حین ضدعفونی کردن دچار نقص فنی شده اند، از این پس نظافت عابربانک‌های بر عهده خود بانک‌ها است.

انتهای پیام/ی