اشتغال پایدار خانگی زنان عشایری با ایجاد کارگاه نخ ریسی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، با توجه به صیانت و حفظ فرهنگ ناب عشایری و حمایت از تولیدات صنایع دستی و بهبود درآمد خانواده‌ها بر آن شدیم که عشایر از پشم گوسفندان استفاده‌ای نمی‌کنند و در بیابان رها می‌کنند و بعضی موارد آتش می‌زنند و یا واسطه‌ها به قیمت ناچیزی از آن‌ها خریداری می‌کنند که هزینه پشم چینی را هم جبران نمی‌کند.

با توجه به اینکه نیمی از جمعیت ۱۵۰ هزار نفری جامعه عشایری فارس را بانوان تشکیل می‌دهند و توانمندی و ظرفیت‌های خوبی که در آن‌ها وجود دارد در این راستا با راه اندازی کارگاه نخ ریسی برای اعضای صندوق خرد زنان عشایری تیره میچک در منطقه شیر داشتی اشتغال ایجاد نموده که به درآمد پایدار منجر شده است.

به همت اعضای صندوق خرد زنان عشایری تیره میچک و کارشناس مسوول صندوق‌های خرد زنان عشایری شهرستان خنج از این طریق برای پیش بینی ۴۵ نفر از عشایری شهرستان خنج و بیش از ۱۲۰ نفر از زنان عشایری و روستایی در سطح استان فارس اشتغال ایجاد شده است.

شایان ذکر است که شهرستان خنج دارای ۴ صندوق اعتبارت خرد زنان عشایری تیره میچک، رحیمیی، نفر، جامعه بزرگی، سهرابخانی و طیبی) است که در زمینه‌های نخ ریسی پخت و بسته بندی نان محلی، صنایع دستی، پرورش مرغ بومی و ... فعالیت دارند.

انتهای پیام/