با تلاش پژوهشگران دانشگاه بیرجند
سس زرشک، طرح برگزیده وزارت علوم

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، این طرح توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند تهیه شده است که تولید سس زرشک به صورت صنعتی و با استفاده از مواد و طعم دهنده‌های ارگانیک از دستاورد‌های ویژه آن است.

ارائه فرمولاسیون نهایی کاملاً ارگانیک به همراه نتایج ارزیابی مربوط که پس از تولید بیش از ۷۰ نمونه و انجام ارزیابی‌های مختلف به دست آمده از جمله اقدامات انجام شده در این طرح تحقیقاتی است.

تهیه طعم و مزه‌های مختلف از این سس رژیمی از برنامه‌های توسعه آن در آینده است.

انتهای پیام / ط آ