۵۵۰ متر مربع از فضای سبز نشاءکاری شد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا سودانی مدیر شهرداری منطقه ۶ اهواز گفت: سالانه انواع گل و گیاه زینتی طبیعی با طرح فرش در چندین نقطه از شهر ایجاد می‌شود که مورد استقبال و خرسندی شهروندان و مهمانان نوروزی قرار می‌گیرد.

او افوزد: شهرداری منطقه ۶ در همین زمینه و به منظور کاشت گل‌های فصلی با طرح فرش گل و ایجاد فضای سبز فرح بخش برای برطرف کردن نیاز‌های روحی و دور شدن از فضای بی روح سنگی، اقدام به تسطیح و شیب بندی و کاشت ۵۵۰ متر مربع ازانواع نشاء گل فصلی در چند نقطه از محدوده این منطقه کرده است.

سودانی بیان داشت: طرح کاشت گل‌های متنوع طبیعی با عطر و بوی دلنشین که مخصوص رویش فصل بهار می‌باشد با چند هدف در دست اقدام قرار دارد که ایجاد روحیه نشاط و شادابی و برطرف کردن خستگی‌های روزانه از شهروندان و همچنین ترویج فرهنگ کاشت، نگهداری و ایجاد فضای سبز طبیعی از اهم این اهداف بود.

مدیر شهرداری منطقه ۶ اهواز گفت: خیابان کسایی، خیابان شیخ بهاء، پل علوی، میدان انقلاب و خیابان الهادی نقاطی است که طرح‌های مختلف کاشت نشاء گل فصلی در آن ایجاد شده است.

انتهای پیام/م