تعطیلی مراسم نماز جمعه برای دومین هفته متوالی در کرمانشاه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،«عباس سروری» دبیر ستاد برگزاری نماز جمعه استان کرمانشاه گفت : بنا بر تصمیم شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور مراسم نماز جمعه این هفته کرمانشاه (۱۶ اسفند) برگزار نخواهد شد.

او گفت : علاوه بر شهر کرمانشاه، نماز جمعه این هفته در بقیه شهرستان‌ها و شهر‌های استان نیز تعطیل خواهد بود.

سروری با اشاره به اقامه نماز جمعه هفته گذشته در چند شهر و شهرستان استان، گفت: تلاش می‌کنیم در این هفته نماز جمعه به خاطر حفظ سلامتی افراد در همه نقاط برگزار نشود.

دبیر ستاد برگزاری نماز جمعه کرمانشاه گفت: این تصمیم برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و حفظ سلامتی مردم مومن و خداجوی استان اتخاذ شده است.

او از عموم مردم نمازگزار استان خواست تا روز جمعه برای اقامه نماز در مقابل درب مساجد جامع و یا مساجدی که نماز جمعه در آن‌ها اقامه می‌شده است، حضور پیدا نکنند.

 

 

انتهای پیام/د