کشف ۱۱ فقره سرقت در اسدآباد

کشف ۱۱ فقره سرقت در اسدآبادبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، سرهنگ افشین یاری، فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد گفت: در پی تشدید اقدامات پیشگیرانه، اجرایی کردن راهکار‌های قرارگاه مبارزه با سرقت وهمچنین کنترل مجرمان، طرح مبارزه با سرقت در این شهرستان اجرا شد.

او افزود: در نتیجه اجرای این طرح با انجام اقدامات اطلاعاتی و شگرد‌های خاص پلیسی ۱۱ فقره انواع سرقت کشف و ۹ سارق نیزدستگیر شد.

این مقام انتظامی با اشاره به نوع سرقت‌های کشف شده، ادامه داد: این سرقت‌ها شامل خودرو، سیم وکابل برق است.

سرهنگ یاری با اشاره به سایر عملکرد رده‌ها در این مدت، ادامه داد: علاوه بر کشف مقداری انواع موادمخدر و توقیف ۱۴ دستگاه وسائط نقلیه مزاحم و متخلف، تعداد ۷ نفر خرده فروش موادمخدر و معتاد، ۹ نفر جلبی، و ۸ نفرهم به دلیل ارتکاب به سایر جرائم دستگیرشدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد با اشاره به اینکه متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند، از شهروندان خواست: به منظور پیشگیری از بروز سرقت با استفاده از ابزار ایمن وبه روز، توصیه‌های پیشگیرانه پلیس را عملی کنند.

انتهای پیام/ا