عبور موجی ناپایدار از جو کرمانشاه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،شهناز حق‌پرست کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه در خصوص آخرین وضعیت آب و هوایی استان کرمانشاه، گفت : هوای استان امروز صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد خواهد بود.

او گفت : از فردا یکشنبه تا ظهر روز دوشنبه موجی ناپایدار از جو منطقه عبور می‌کند که این موج ضمن کاهش دمای هوای روزانه در بعضی ساعات سبب وزش باد نسبتا شدید و بارش برف و باران همراه با رعد و برق به‌ویژه در منطقه اورامانات خواهد شد با این توضیح که بارش در نواحی سردسیر به شکل رگبار برف هم دیده می‌شود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه افزود: در روز سه‌شنبه به استثنای کاهش دمای هوا طی ساعات شب و همچنین مه صبحگاهی در پاره‌ای از نقاط پدیده خاصی دیگری را برای سطح استان پیش‌بینی نمی‌کنیم.

او افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته دمای شهر کرمانشاه بین حداقل صفر و حداکثر ۱۸ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده که در این بازده زمانی سومار با بیشینه دمای ۲۱ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان و شهرستان کنگاور با کمینه دمای ۲ درجه سانتی‌گراد زیر صفر به عنوان سردترین نقطه استان گزارش و به ثبت رسیده‌اند .

 

 

انتهای پیام/د