نقوی حسینی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
تکلیف برجام باید در سال ۹۹ روشن شود

تعیین تکلیف برجام از اولویت‌های کمیسیون امنیت در مجلس یازدهمسید حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  با بیان اینکه نمایندگان منتخب این کمیسیون در مجلس یازدهم باید طرح‌ها و لایحه‌ها را بازخوانی کنند، اظهار کرد: لازم است طرح‌ها و لایحه‌های کم اهمیت از دستور کار خارج شود و موارد مهم گذشته، پیگیری شود تا کمیسیون امنیت ملی بتواند گام مهمی بردارد.

او در تشریح اولویت‌های کمیسیون امنیت ملی پارلمان در سال جدید تأکید کرد: در عرصه بین‌المللی دو موضوع بسیار مهم وجود دارد؛ تکلیف توافقنامه برجام باید روشن شود تا جمهوری اسلامی ایران هم شفاف بداند چه کار کند، به علاوه ملحقات آن مانند FATF و پالرمو هم باید تعیین تکلیف شود.


بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا درباره توافق هسته‌ای فقط حرف می‌زند


نقوی حسینی در پایان گفت: موضوع مورد پیگیری دیگر هم، دفاع و امنیت داخلی کشور است که باید با حمایت از حوزه دفاعی در اولویت کمیسیون امنیت ملی قرار گیرد.

انتهای پیام/