هنرمندان صنایع دستی منوجان تسهیلات دریافت می‌کنند

هنرمندان صنایع دستی منوجان تسهیلات دریافت می‌کنندبه گزارش خبر نگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، موسی ابراهیمی، مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان منوجان گفت: به هنرمندان که در دوره‌های آموزشی صنایع دستی در رشته‌های خوس بافی، گلابتون دوزی و البسه محلی (دوخت لباس محلی) شرکت کرده اند با همکاری صندوق کارآفرینی امید تسهیلات کم بهره اعطا می‌شود.

او افزود: تاکنون ۶۶ هنرمند صنایع دستی در روستا‌های غدیر بور و بچگان به منظور اجرای این طرح شناسایی شده اند.

ابراهیمی به معرفی یک هنرمند صنایع دستی به عنوان پشتیبان طرح مذکور اشاره کرد و افزود: این هنرمند تولیدات و محصولات صنایع دستی هنرمندان روستا‌های مذکور را جمع آوری و در نمایشگاه‌های ملی و بین المللی به معرض نمایش و فروش خواهد گذاشت.

او با بیان اینکه شهرستان منوجان دارای ۲۵۰۰ هنرمند و صنعتگر صنایع دستی است، تصریح کرد:حصیربافی، خوس بافی، گلابتون دوزی، البسه محلی (دوخت لباس محلی)، سوزن دوزی و ... از جمله رشته‌های بومی و شاخص صنایع دستی این شهرستان است.

انتهای پیام/س