نظارت روزانه بر عرضه گوشت در قروه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، حسین پروایی رئیس شبکه دامپزشکی قروه گفت: از طریق بخش خصوصی و ماشین یخچال‌دار مجهز گوشت مصرفی از کشتارگاه‌های صنعتی همدان خریداری و در شهر‌های قروه، دلبران، قلعه و سریش آباد توزیع می‌شود.

او افزود: گوشت توزیع شده در بازار قروه دارای مهر و تایید شبکه دامپزشکی است و مصرف‌کنندگان اطمینان‌خاطر داشته باشند که بازار فروش گوشت این شهرستان بصورت روزانه تحت نظارت مداوم بازرسان به صورت روزانه قرار دارد و سالم بودن آن مورد تایید است.

پروایی بیان کرد:کشتار انواع دام سبک و سنگین در قصابی‌های روستایی بر اساس نیاز روزانه و مصرفی مردم روستا صورت می‌گیرد و از ورود آن به قصابی‌های سطح شهر جلوگیری می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی قروه افزود: طرح ایجاد کشتارگاه دام در قروه به شهرداری اعلام شده و در صورت تامین زمین و اعلام آن از طریق مناقصه عمومی احداث آن توسط شهرداری آغاز خواهد شد.

به گفته رئیس شبکه دامپزشکی قروه، میزان نگهداری گوشت گاو و گوساله در قصابی‌ها ۵ روز و گوشت گوسفندی ۳ روز است و مصرف کنندگان بر اساس این شرایط گوشت مورد نیاز را خریداری کنند.

انتهای پیام/ع