قاضی ویژه جرائم رایانهای دادسرای عمومی مشهدگفت: تبلیغات سیگار عنبر نسارا، صرف نظر از اینکه خاصیت درمانی دارد یا خیر، وقتی عنوان سیگار به روی آن قرار میگیرد، جرم است.

قاضی قنبری راد قاضی ویژه جرائم رایانهای دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۷ مشهد در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، با اشاره به اینکه تبلیغات سیگار عنبر نسارا جرم است،گفت: ماده عنبر نسارا چنانچه برای امراض مفید باشد باید به طرق دیگری " غیر از قالب
سیگار " و با تایید نهادهای ذی صلاح مورد استفاده قرار گیرد.
او ادامه داد: نوع دیگر از سیگارها،
سیگار الکترونیکی است که این سیگارها، تفاوتی با سیگارهای سنتی ندارد و علی رغم جرم بودن تبلیغات آن، واردات، تولید و توزیع آن جرم انگاری شده است. چرا که سیگارهای الکترونیکی جزء کالاهای قاچاق محسوب میشوند.
قاضی ویژه جرائم رایانهای دادسرای عمومی و انقلاب گفت: سیگارهای الکترونیکی با هدف کاهش مصرف سیگارهای سنتی، رواج پیدا کرد، اما بنا به نظر
سازمان جهانی بهداشت و علی رغم، تصور غلط برخیها برای سلامت انسان مضر است.
قنبری راد افزود: هر گونه تبلیغاتی در خصوص مواد دخانی، در بستر
فضای مجازی یا حقیقی به طور صریح یا ضمنی ممنوع است، و با افراد خاطی مطابق قانون جامع کنترل و مبارزهی ملی با دخانیات، برخورد میشود.
او تصریح کرد: با توجه به ماده ۳ و اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، هر نوع تبلیغ، حمایت، تشویق مستقیم و غیر مستقیم و یا تحریک افراد به استعمال
دخانیات، ممنوع است.
قاضی ویژه جرائم رایانهای دادسرای عمومی و انقلاب گفت: پیامهای سلامتی و زیانهای دخانیات، باید مصور و حداقل پنجاه درصد سطح هر طرف پاکت سیگار " تولیدی-وارداتی " را بگیرد.
قنبری راد افزود: استفاده از تعابیری همچون: ملایم، لایت، سبک ممنوع است و در ماده ده قانون مزبور، جزای نقدی قابل توجهی را با توجه به نرخ تورم مقرر کرده است.
او ادامه داد: مصرف دخانیات در اماکن عمومی یا وسایل نقلیهی عمومی جرم انگاری شده و فرد خاطی، محکوم به پرداخت جزای نقدی خواهد شد.
انتهای پیام//ف.غ