فعال بودن ۱۰۰ درصدی کلیه شعب اخذ رای در استان کرمان

فعال بودن ۱۰۰ درصدی انتخابات در تمامی شعب استان کرمانتقی زاده ریس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استانداری کرمان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان گفت: برخلاف اینکه استان کرمان پهنه وسیعی را در برگرفته است، انتخابات در تمامی نقاط در حال برگزاریست و هیچ مشکل و خللی اکنون وجود ندارد.

تقی زاده افزود: در صورت نیاز به اعزام بالگرد و با توجه به پهنه وسیع استان کرمان بالگرد تدارک دیده شده است که در صورت نیاز انتخابات را پشتیبانی کنند. او بیان داشت:اکنون در سراسر استان انتخابات در تمامی شعب در حال برگزاریست.

رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان کرمان بیان داشت: اگر در منطقه‌ای از بالگرد استفاده شود دلیل بر ایجاد مشکل نیست فقط در صورت نیاز به پشتیبانی و رای گیری در اسرع وقت تعین شده است.

انتهای پیام /س