دادستان شهرستان دهلران خبر داد؛
شناسایی شایعه کنندگان شیوع ویروس کرونا در دهلران

شناسایی شایعه کنندگان شیوع ویروس کرونا در دهلران

صابر نجومی دادستان شهرستان دهلران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ گفت : در پی انتشار فایل صوتی مبنی بر شایعه کرونای ویروسی در شهرستان دهلران ، موضوع در دستور کار دادستانی شهرستان و پلیس فتای این شهرستان در جهت شناسایی و برخورد با متخلفان و هنجار شکنان قرار گرفت.

او با بیان اینکه پرونده ی برخورد با متخلفان نشر کذب خبر شیوع ویروس کرونا در دستور کار پلیس شهرستان دهلران قرار دارد ، تاکید کرد :  با اطمینان خاطر اعلام می‌شود که هنوز هیچگونه علائمی از کرونای ویروسی در دهلران مشاهده نشده است.

او یادآور شد : هرگونه اخبار در این خصوص حتما از طریق نهاد‌های متولی اطلاع رسانی می‌شود و جای نگرانی نیست.

گفته میشود روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام دیروز در اطلاعیه ای اعلام کرد : تاکنون هیچگونه علائمی از بروز ویروس کرونا در استان مشاهده نشده است و مردم به شایعات توجه نکنند.

علائم ویروس کرونا شامل آبریزش بینی ، سرفه ، گلودرد ، احتمالاً سردرد و تب است که می‌تواند تا دو روز ادامه یابد .

میتوان با شستن مرتب دستان خود با صابون و پوشاندن دهان و بینی خود هنگام عطسه یا سرفه ، همچنین پختن گوشت و تخم مرغ ریسک ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهیم.

انتهای پیام/ د