چهل و یکسال ایستادگی ؛
حضور باشکوه مردم چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی ۲۲ بهمن

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، راهپیمایی چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی همزمان با سراسر کشور و با حضور پرشور مردم غیور و همیشه در صحنه، از ساعت ۱۰ صبح امروز سه شنبه ۲۲ بهمن ۹۸ در ۲۶۶ نقطه شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

حضور مردم چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی 22 بهمن

حضور مردم چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی 22 بهمن

حضور مردم چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی 22 بهمن

حضور مردم چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی ۲۲ بهمن

در این راهپیمایی باشکوه زن و مرد، پیر و جوان، بسیجیان، ورزشکاران، کشاورزان و همه اقشار مردم آمدند فریاد آزادگی یک ملت را سر دادند و حماسه‌ای تاریخ ساز در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خلق کردند.

در حاشیه این راهپیمایی، غرفه نقاشی کودکان با مضمون انقلاب اسلامی برپا شد و کشیدن تصویر پرچم اسرائیل و آمریکا در کف خیابان در شهرکرد توسط هنرمندان چهارمحال و بختیاری و قدم گذاشتن مردم روی آن قابل توجه بود.

مسیر این راهپیمایی در شهرکرد مرکز استان، از میدان انقلاب به سمت میدان ۱۲ محرم، چهارراه بازار و میدان امامزادگان دوخاتون (س) بود.

انتهای پیام/ن