تلفات ویروس "کرونا" از "سارس" گذشت

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کمیسیون بهداشت استان هوبئی چین امروز (یکشنبه، ۲۰ بهمن) شمار قربانیان ویروس کرونا را ۸۰۳ نفر اعلام کرد. براین اساس آمار مبتلایان به ویروس کرونا از ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر گذشت.

طبق آمار شمار کسانی که تاکنون بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند از شمار قربانیان ویروس «سارس» در سال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ گذشت. ۷۷۴ نفر به دلیل ابتلا به سارس در یک دوره ۱۰ ماهه جان خود را از دست داده بودند.

رویترز می‌گوید، سفارت آمریکا در پکن روز شنبه تایید کرده است که یک شهروند ۶۰ ساله این کشور در شهر ووهان، مرکز استان هوبئی، فوت کرده است. این نخستین غیر چینی است که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده است.

وزارت خارجه ژاپن هم اعلام کرده است؛ یک مرد شهروند این کشور که با علائم ابتلا به ویروس کرونا در شهر ووهان بستری شده بود، فوت کرده است.

بر اساس اطلاعات جمع آوری شده تاکنون ویروس کرونا در ۲۷ کشور شیوع یافته است و ۳۳۰ نفر خارج از چین به این ویروس مبتلا هستند.

دو نفر در خارج از چین بر اثر ابتلا به این ویروس در هنگ کنگ و فیلیپین جان خود را از دست داده‌اند. این دو نفر شهروند چین بودند.
بیشتر بخوانید:
تعداد قربانیان کرونا به ۳۶۲ نفر رسید
روند پیشروی ویروس کرونا از ابتدا تاکنون
هیچ کشوری نمی‌تواند مانع ورود کرونا شود
۷۰ ایرانی مقیم چین امروز در قرنطینه به ایران بازمی‌گردند
بستری بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری
ارسال یک میلیون ماسک بهداشتی از ایران به چین
منشاء ویروس کرونا؛ از سوپ خفاش و مار تا توله گرگ و غذای دریایی
ویروس کرونا چیست و چگونه منتقل می‌شود؟
پاسخ به چند سوال درباره دانشجویان مقیم "ووهان" پس از بازگشت به کشور
 
انتهای پیام/