خوشحالی کودکانه ترامپ از شکست طرح استیضاح+فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش در آغاز یک گردهمایی در واشنگتن، صفحه اول روزنامه‌های امروز آمریکا که خبر تبرئه شدن او در مجلس سنا را به عنوان تیتر اول خود انتخاب کرده بودند به دوربین‌ها نشان داد.

وی در نخستین سخنرانی پس از تبرئه شدنش در سنا گفت: از زمانی که قدرت را به دست گرفتم در معرض اقدامات کثیف و شرورانه قرار گرفتم و این اقدامات همچنان ادامه دارد.

{$sepehr_media_11327373_400_300}

ترامپ افزود: اگر مدیر دفتر تحقیقات فدرالی را اخراج نکرده بودم اکنون پیش روی شما نبودم.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد: محاکمه من سیاسی و غیرقانونی بود و غیرعادلانه برگزار شد.

ترامپ در سخنرانی خود حامیان محاکمه‌اش را «دروغگو» عنوان کرد و بار دیگر مدعی شد که هیچ خطایی مرتکب نشده است.

بیشتر بخوانید:

مجلس سنا روز چهارشنبه در رای‌گیری نهایی خود ترامپ را از دو اتهام "سوءاستفاده از قدرت" و "کارشکنی در کار کنگره" که علیه او در پرونده استیضاح مطرح شده بود، تبرئه کرد.

اعضای دموکرات سنا برای برکناری ترامپ از ریاست جمهوری به رای موافق دستکم ۶۷ سناتور به یکی از این دو اتهام نیاز داشتند اما نگاه کاملاً حزبی اعضای جمهوریخواه این مجلس باعث شد آراء موردنیاز آنها از ۴۸ عدد فراتر نرود.

انتهای پیام/