تولید سالانه بیش از ۷۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان سرعین

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد حسنی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: بیش از ۷۱۶ تن گوشت قرمز سالانه در سطح شهرستان سرعین تولید و روانه بازار می‌شود.

او با بیان اینکه شهرستان سرعین با دارا بودن ۹۶ هزار و ۷۵۰ واحد دامی روستایی مشتمل بر (گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز) و تعداد ۷۶ هزار و ۹۳۹ واحد دامی عشایری یکی از قطب‌های مهم دامداری در سطح استان بوده و نقش مهمی در تامین نیاز‌های گوشت قرمز و تولیدات پروتئینی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین همچنین بیان کرد: این شهرستان با دارا بودن ۱۴ واحد پرواربندی گوساله صنعتی به ظرفیت ۲ هزار و ۲۰۰ راس و سالانه با پرواربندی بیش از ۲۰ هزار و ۵۴۰ راس دام سبک و سنگین صنعتی و سنتی در تثبیت اشتغال بیش از ۳۴۵ نفر را فراهم نموده است و ۲ واحد پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت ۸۰ راس و تعداد ۱۸ واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهره‌برداری به ظرفیت ۸۷۳ راس دام سبک و سنگین و اشتغالزایی ۱۸ نفر است.

حسنی افزود: در ۱۰ ماهه نخست امسال بیش ۷۱۶ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود که این میزان ۴۵ /۲ درصد تولید گوشت قرمز استان اردبیل را شامل می‌شود.

او در ادامه اظهار امیدواری کرد: با توجه به پتانسیل بالای منطقه در زمینه فعالیت‌های بخش دامپروری و با برنامه ریزی‌ها و پیش بینی‌های درست انشالله شاهد شکوفایی و رشد بیشتر این بخش در آینده خواهیم بود.

انتهای پیام/ح