بخشدار مرکزی شهرستان حمیدیه:
سکونت سیل زدگان در جنگل‌های حمیدیه کذب است

عدنان الوان پور بخشدار مرکزی شهرستان حمیدیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: طی روز‌های گذشته خبری مبنی بر سکونت اهالی روستای حمدان سلجه از توابع بخش مرکزی این شهرستان در جنگل‌ها با گذشت ۱۰ ماه از وقوع سیلاب در فضای مجازی و برخی سایت‌های خبری در حال انتشار است.

او ضمن تکذیب این خبر بیان داشت: بعد از سیل اخیر و تخریب خانه‌های آن ها، در کانکس مجهز در کنار خانه‌های خود سکونت کردند.

الوان پور اظهار کرد: همزمان با سکونت اهالی خسارت از سیلاب در کانکس ها، استان معین کرمان جهت احداث منازل مسکونی، مقرر شد تا پایان سال جاری منازل آن‌ها را احداث و به اهالی روستای مذکور تحویل دهند.

این مقام مسئول اذعان داشت: با تاکید و پیگیری فرماندار شهرستان حمیدیه و تشکیل مرتب جلسات، منازل مسکونی چندین خانواده تکمیل و به آن‌ها تحویل داده شده است.

بخشدار مرکزی شهرستان حمیدیه درخصوص تعیین تکلیف سایر منازل گفت: مابقی خانه‌های سیل زده حمدان سلجه ان شاءالله قبل از موعد مقرر و پایان سالجاری، تحویل اهالی داده خواهد شد.

به گفته عدنان الوان پور، طرح هادی این رابطه مصوب و کار جدول کاری و ... در حال انجام است.

انتهای پیام/گ