غذایی که باعث بهبود درد معده می‌شود

کدام غذا باعث بهبود درد معده می‌شود؟فرزانه خدا قلی زاده، کارشناس ارشد تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فواید سیرابی گفت: سیرابی و شیردون جزو اغشاء درونی بدن نشخوارکنندگان و یکی از غذا‌های سنتی ایران است که مصرف آن باعث تقویت معده می‌شود.

او افزود: سیرابی از نظر ویتامین ها، مواد معدنی و چربی‌ها با املاح معدنی سایر گوشت‌ها کمی متفاوت است، اما یک منبع غنی از پروتئین به حساب می‌آید.  

خدا قلی زاده  با اشاره به کالری‌های سیرابی نسبت به گوشت گفت: در ۱۰۰ گرم سیرابی، حدود ۷ گرم پروتئین، ۳ و نیم گرم چربی، ۵ میلی گرم آهن، ۷ ونیم گرم سلنیوم، ۶ ونیم میلی گرم زینک، ۹۰ میلی گرم کلسیم وجود دارد که برای سلامت جسمانی و تقویت استخوان‌ها یک غذای مغذی و مفید به حساب می‌آید. سیرابی نسبت به سایر گوشت‌ها مانند گوشت گاو و مرغ از کالری کمتری برخوردار است.

این کارشناس ارشد تغذیه درباره فواید سلنیوم در سیرابی گفت: سلنیوم یک آنتی اکسیدان قوی است که نقش آن خنثی کردن سموم در بدن و جلوگیری از بروز سرطان است. برای تامین حدود ۷ ونیم گرم سلنیوم در بدن، می‌توان سیرابی رو مصرف کرد.


بیشتر بخوانید: دلمه‌ای محلی برای درمان آسیب‌های معده/ زنان باردار مصرف این غذا را فراموش نکنند


خداقلی زاده دربار زینک موجود در سیرابی گفت: زینک دارای فواید بسیار زیادی است که مصرف آن به شدت توصیه می‌شود و از آنجایی که در داخل سیرابی مقدار زیادی زینک وجود دارد استفاده از آن باعث افزایش اشتها، افزایش حس چشایی و بویایی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود زخم می‌شود.

سیرابی؛ کلسترول خون را افزایش نمی‌دهد

این کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به کلسترول موجود در سیرابی گفت: کلسترول موجود در سیرابی از گوشت حیوانات دیگر کمتر است و به هیچ وجه کلسترول خون را افزایش نمی‌دهد، اما عملکرد کله پاچه در مقایسه با سیرابی در این موضوع بسیار کمتر است.

سیرابی سرشار از ویتامین‌

خدا قلی زاده اظهار کرد: سیرابی سرشار از ویتامین‌های گروه B و A است که مصرف آن‌ها باعث تنظیم واکنش‌های شیمیایی بدن و حفظ سلامتی بدن می‌شود.

سیرابی باعث بهبود کدام بیماری‌ها می‌شود؟

خدا قلی زاده در پایان گفت: افراد مبتلا به کم خونی، مبتلایان به زخم معده و روده و افرادی که از ریزش مو و افسردگی رنج می‌برند با قرار دادن سیرابی در برنامه رژیم غذایی خود می‌توانند از فواید این غذای دارویی لذیذ و خوشمزه، بهره مند شوند.

انتهای پیام/