آغاز عملیات ساخت مجتمع فرهنگی رفاهی پلیس

سردار معصوم بیگی فرمانده انتظامی استان اصفهان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت:امروز شاهد آغاز عملیات ساخت طرح بسیار مهم و تاثیرگذار مجتمع فرهنگی رفاهی پلیس درمنطقه ۱۰ بودیم.
او ادامه داد: این طرح در یکی از نقاط خوب شهر است،  در حدود پنج هکتار مساحت این طرح است و حدود دوازده هزار متر مربع هم بنا تاسیس می‌شود که شامل سالن‌های اجتماعات، ورزشی، عقد و عروسی و سالن‌هایی از این قبیل است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان بیان کرد: این طرح یکی از مجتمع‌های فرهنگی –رفاهی نیروی انتظامی است که با ابعاد کاملا استاندارد امروز آغاز شد.
سردار معصوم بیگی افزود: عمده منابع مالی این طرح این طرح تامین شده و در زمان بندی مشخص در دوفاز به بهره برداری خواهد رسید.
 
او اظهار کرد: طبیعتا این فرصت نیز فراهم می‌شود که شهروندان عزیز  بتوانند از این طرح استفاده‌های لازم را ببرند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: انگیزه یکی از مولفه‌های بهره وری سازمان‌ها است،  فرهنگ سازمانی که در نیروی انتظامی است یک فرهنگ جهادی و پرکار است، اما مانع از این نیست که اماکن تفریحی و رفاهی در اختیار خدمتگزاران پلیس قرار نگیرد.

سردار معصوم بیگی ادامه داد: امروزه در بسیاری از کشور‌ها که استاندارد‌ها را به خوبی رعایت می‌کنند معمولا همکاران پلیس که به صحنه‌های خاصی می‌روند در کارگاه‌های مشخصی آلام و آسیب‌های روحی ناشی از اجرای ماموریت را کاهش و درمان کنند.
 
او ادامه داد : پلیس بر صحنه های تصادفات ، جرم و جنایی حاضر می شود و شاهد از دست دادن جان شهروندان هستیم طبیعی است که آلام روحی بر همکاران وارد می شود و این مجتمع های رفاهی می تواند بخشی از این آلام روحی را درمان کند .

فرمانده انتظامی استان اصفهان در پایان اضافه کرد: در نیروی انتظامی استان اصفهان حدود ۹۵۰ شهید و ۱۳۰۰ جانباز داریم و تعدادی از همکاران ما در حین ماموریت دچار نقص عضو شده اند که این گونه مجتمع‌ها و خدمات فرهنگی برای این عزیزان در بهره وری سازمان موثر خواهد بود.
 
 
انتهای پیام/ش