به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از شهادت سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی، خاطرهای از دیدار رهبر انقلاب با خانواده شهدا منتشر شده است که در ادامه متن آن را مشاهده میکنید:
شفاعت
رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در خانه شهید محمدرضا عظیم پور که سردار سلیمانی نیز حضور داشتند، در مورد سردار سلیمانی بیان کردند که سردار سلیمانی از افرادی بودند که شفاعت میکردند و مجاهت ایشان در جهاد اکبر و اصغر مانند سالهایی است که این مجاهدت را انجام دادند.
در دوره پیشرفته و سازندگی باید قید و بندها و اصولی که صحیح است رعایت شود و در هر دوره تکلیفها و نوع مجاهدتها عوض میشود، اما روحیه جهادی نباید عوض شود و تغیر روحیه مجاهدت مثل آدمهایی میماند که در زمان جنگ در خانه هایشان فیلم خارجی تماشا میکردند.
انتهای پیام/