تغییر رویکرد نظارت بر واحد‌های نانوایی در ایلام

تغییر رویکرد نظارت بر واحد‌های نانوایی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ عبدخانی معاون بازرسی ونظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت گفت: با ابتکار عمل معاونت بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت استان ایلام، به منظور ساماندهی و افزایش سطح کیفیت نان و جلوگیری از بعضی انحرافات در فرایند توزیع و مصرف نان، با مساعی اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان، در کارگروه آرد و نان شهر ایلام از طرح جدید ارزیابی و بازرسی واحد‌های نانوایی در قالب (شناسنامه نظارت) رونمایی شد.

عبدخانی با تأکید بر اهمیت مقوله نان در سبد مصرفی خانوار‌ها و جایگاه بسیار مهم آن در فرهنگ اسلامی و ایرانی ما، ضرورت تلاش برای اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از افزایش ضایعات نان در جامعه، موضوع نظارت بر آرد از محل تولید تا مصرف کانالیزه می‌شود و اطلاعات مربوطه بروز شده و در اختیار متولیان ذینفع قرار می‌گیرد که اثرات امید بخشی خواهد داشت، بویژه از انحرافات جلوگیری و مصرف غیر معمول و همچنین قاچاق آرد به نحو چشمگیری کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/غ