بهره برداری از۸۱ طرح اشتغال‌زایی کمیته امداد در پلدختر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، نبی الله ناظری، با بیان اینکه مسئولیت کمیته همیاری و تشکل‌های مردمی ستاد دهه فجر با هفت وظیفه بر عهده کمیته امداد است اظهار داشت: همایش مددجویان به مناسبت دهه فجر در پلدختر برگزار و گزارش دستاورد‌های نظام، انقلاب وکمیته امداد مطرح می‌شود.

وی افزود: امسال در دهه مبارک فجر ۸۱ طرح اشتغالزایی جهت اشتغال مددجویان تحت پوشش این نهاد در پلدختر به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس کمیته امداد پلدختر عنوان کرد:۲۹ واحدمسکونی سیل‌زدگان ومددجویان کمیته امداد نیز که بازسازی شده در این ایام به مردم واگذار می‌شود که برای واحد‌های روستایی ۱۵ میلیون تومان بلاعوض و برای واحد‌های شهری نیز ۲۰ میلیون تومان علاوه بر تسهیلات بنیاد مسکن در اختیار سیل‌زدگان قرار دادیم.

انتهای پیام/د