حسینی به باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:
قالیباف یکی از گزینه‌های سرلیستی اصولگرایان است

این هفته یک نظر سنجی از مجمع عمومی مناطق ۲۲ گانه شهر تهران انجام خواهد شدسید محمد حسینی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ساز و کار شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: این هفته قرار است یک نظر سنجی از اعضای مجمع ائتلاف تهران که متشکل از افرادی از محله‌ها و مناطق ۲۲ گانه تهران، اسلام شهر، شهرری، پردیس و معرفی شدگان تشکل‌ها و احزاب و نیز اقشار گوناگون هستند، صورت بگیرد.

عضو شورای مرکزی ائتلاف ادامه داد: از بین ۱۵۰ نفر کاندیداهای واجد شرایط تهران که بر مبنای ساز و کار خاص از جمله مصاحبه انتخاب شده اند، اعضای مجمع به ۳۰ نفر رای می دهند و سپس ۶۰ نفر که حائز اکثریت آرا هستند برگزیده می شوند و در معرض نظرسنجی عموم مردم تهران بزرگ از مناطق مختلف قرار می گیرند تا شورای ائتلاف بتواند بر اساس میزان مقبولیت داوطلبان لیست ۳۰ نفره نهایی را انتخاب و به مردم ارائه دهد.


بیشتر بخوانید: احزاب از انتخابات حمایت می‌کنند


دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی درباره احتمال سرلیستی این شورا بیان کرد: هنوز درباره سرلیستی بحثی مطرح نشده، اما قالیباف یک گزینه، مطرح است.

انتهای پیام/