امام جمعه آبادان؛
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هیمنه آمریکا را در هم شکست

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،حجت الاسلام ابراهیمی پور امام جمعه آبادان امروز در  خطبه های  نماز جمعه آبادان  با اشاره به اینکه دشمنان و بد خواهان می خواهند با توسل به سقوط هواپیمای مسافربری ، پیروزی بزرگ  سپاه پاسداران  در حمله به پایگاه امریکایی را تحت شعاع قرار دهند گفت: سقوط هواپیمای مسافربری واقعه دردناکی بود که همه مارا غمگین کرد اما این واقعه ابهامات و زوایای مشکوک زیادی دارد که باید آشکار شود .

اواقدام سردار حاجی زاده  در قبول مسئولیت سقوط هواپیمای مسافربری را بسیار شجاعانه  دانست و افزود : جا دارد مسئولان کشورمان اشتباهاتی را که مرتکب می شوند  مانند این سردار شجاع به گردن بگیرند و از وی الگوبرداری کنند.

خطیب نماز جمعه آبادان حضور پر شکوه مردم در تشیع سردارشهید سلیمانی در شهرهای مختلف را رفراندوم حمایت مردم از جریان مقاومت توصیف کرد و گفت: حضور حدود ۲۵ میلیون نفر از مردم انقلابی کشورمان در تشیع سرادر شهید سلیمانی نشان داد که راه مقاومت ادامه خواهد داشت و مردم ما راه  سردار شهید سلیمانی و همرزمانش را ادامه خواهند داد.

حجت الاسلام ابراهیمی پور همچنین به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه اشاره کرد و افزود: همه توطئه های دشمنان در جهت تضعیف روحیه مردم و نیز ضربه زدنه به انقلاب و نظام است و هم اکنون دشمن انتخابات را نشانه گرفته اند و قصد دارند مردم را از حضور در این انتخابات دلسرد کنند.

او با بیان اینکه مردم انقلابی و با بصیرت ایران دوباره دشمنان را مایوس خواهند کرد افزود: مردم همچنین باید هوشیار باشند تا افرادی را به مجلس بفرستند که  خدمتگزار و دلسور باشند و بتوانند اهداف  و آرمانهای شهیدان و مردم غیور ایران را دنبال کنند.

مردم شهید پرور و مقاوم آبادان پس از اقامه نماز جمعه ، همزمان با سراسر کشور در  راهپیمایی با شکوهی  اقدامات تروریستی امریکای جنایت کار در ترور سرادر شهید سلیمانی را محکوم  و با بازماندگان حادثه سقوط  هواپیمای مسافری نیز ابراز همدردی کردند.

انتهای پیام/ د