بهره برداری ۲طرح اقتصادی در سلسله و اشتغال زایی ۲۴۰ نفر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  کشتارگاه صنعتی طیور پاک مرغ لرستان پس از ۲ سال با پنج میلیارد تومان اعتبار اولیه و ۲میلیارد تومان اعتبار تجهیز در شهرستان سلسله احیا شد.

این کشتارگاه با ظرفیت کشتار و تمیزکردن ۲هزار قطعه مرغ در روز، ۶۰تن در شیفت کاری و ایجاد اشتغالزایی ۲۴۰نفر بطورمستقیم و غیرمستقیم احیا شده است.

همچنین این کشتارگاه مجهز به سالن‌های پیش سردکن، منجمد و نگهدارنده با ظرفیت ۱۰۰تن و یک کارخانه یخ با ظرفیت تولید روزانه یکهزار قطعه یخ جهت سردکردن کیلر‌ها می‌باشد.

این کشتارگاه علاوه بر تامین نیاز مرغ شهرستان سلسله توان پوشش دهی شهرستان‌های خرم آباد، نورآباد و بروجرد را دارد.

باتوجه به وجود ۶۹ مرغداری فعال در سلسله و فعال شدن این کشتارگاه گام مهمی در حمایت از پرورش و تولید گوشت مرغ در این شهرستان می‌باشد.

در ادامه سفر استاندار لرستان همچنین کارخانه فیلترسازی (تولید کننده فیلتر هوا و روغن خودرو) با ظرفیت ماهانه ۷۰هزار عدد فیلتر و با یک میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان اعتبار سرمایه گذاری به بهره برداری رسید.

این کارخانه با اشتغالزایی ۱۴نفر علاوه بر تامین شهرستان سلسله محصولات آن به استان‌های یزد، فارس و استان‌های شنالی کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام/ر