افزایش ۱۷۰ تنی تولید گوشت عشایر سمنان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مراد خادم مدیرکل امورعشایری استان سمنان گفت: پرداخت تسهیلات بر اساس بند ب ماده ۵۲ قانون دامی از محل درآمد‌های صندوق توسعه ملی به عشایراستان سمنان پرداخت شد.

او افزود: پرداخت ۲۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۳۹ نفر از عشایر استان سمنان طبق بند ب ماده ۵۲ قانون دامی موجب افزایش ۱۷۰ تن تولید گوشت قرمز در استان شده است.

 مدیرکل امورعشایری استان سمنان با بیان اینکه ۹۰ درصد از درآمد عشایر از محل دامداری و دامپروری حاصل می‌شود، تصریح کرد: پرداخت تسهیلات و تامین نقدینگی برای رونق تولید و بهبود معیشت عشایر سودمند است.

مراد خادم یادآور شد: سهمیه استان از تسهیلات عشایری طبق بند ب ماده ۵۲ قانون دامی ۶۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال است که تاکنون ۲۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال آن جذب شده و جذب باقیمانده تسهیلات نیز در دستور کار قرار دارد.

او در ادامه ابراز داشت: از محل تسهیلات ماده ۱۰ و ۱۲ نیز ۴۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به ۱۷ خانوار عشایری و هفت تشکل عشایری استان پرداخت شده است.

مدیرکل امورعشایری استان سمنان گفت: تسهیلات ماده ۱۰ و ۱۲ نیز در راستای اشتغالزایی و جبران خسارت ناشی از خشکسالی‌های متوالی به عشایر پرداخت می‌شود.

با همکاری مجلس شورای اسلامی و با اجرای بند ب ماده ۵۲ قانون دامی، از محل درآمد‌های صندوق توسعه ملی یک درصد معادل حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد ریال به عنوان سرمایه در گردش برای توسعه فعالیت‌های دامپروری و افزایش تولید گوشت قرمز به عشایر کشور پرداخت می‌شود.

عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل می‌شوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل می‌دهند، بیش از یک میلیون و ۷۴ هزار رأس دام سبک و چهار هزار و ۷۰۰ رأس دام سنگین دارند و سالانه ۹ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز به ارزش بیش از سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تولید می‌کنند.

انتهای پیام / م