رئیس پلیس راه شمال فارس:
جاده های فارس لغزنده است/کندی عبور و مرور در جاده ها

عبدالهاشم دهقانی رئیس پلیس راه شمال استان فارس گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، با اشاره به بارندگی در جاده‌های استان، اظهار کرد: محور دشت ارژن به سمت کازرون دچار مه گرفتگی است.

او با بیان اینکه جاده‌های استان فارس لغزنده است، ادامه داد: در محور سپیدان به یاسوج، بوانات به کولی کش، بارش برف وجود دارد.

رئیس پلیس راه شمال استان فارس اضافه کرد: جاده‌های فارس باز، اما تردد به صورت کند در حال انجام است.

دهقانی بیان کرد: با توجه به لغزندگی، رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت و از عجله و شتاب بی مورد و هر عملی که موجب بی توجهی به جلو و اطراف می‌شود، خودداری کنند.

او تصریح کرد: شهروندان، قبل از حرکت از سالم بودن وسیله نقلیه بویژه بخاری و برف پاک کن‌ها اطمینان داشته باشند، وسایل ایمنی مانند زنجیر چرخ و لباس گرم به همراه داشته باشند و هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنند.

رئیس پلیس راه شمال استان فارس افزود: همچنین شهروندان به هشدار‌ها و توصیه‌های ماموران پلیس راه و عوامل راهداری مستقر در جاده‌ها و محور‌ها توجه کنند تا سفری ایمن داشته باشند

انتهای پیام/