کشف ۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در دنا

کشف ۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در دنابه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سرهنگ کیقباد مصطفایی جانشین فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر مراجعه ۲ نفر برای خرید از یک مغازه و ارائه چک پول جعلی به مغازه دار توسط آن ها، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران انتظامی بخش پاتاوه شهرستان دنا قرار گرفت.

او افزود: مأموران ضمن هماهنگی به مرجع قضایی و بررسی صحت موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند و ۲ متهم را دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در بازرسی از این خودرو ۲۹ کیلوگرم حشیش، ۱۴ کیلو و ۹۰ گرم تریاک و ۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال چک پول جعلی کشف و ضبط شد.

سرهنگ مصطفایی عنوان کرد: در عملیاتی دیگر مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان دنا حین پایش خودروهای عبوری محور یاسوج به اصفهان به یک دستگاه خودروی پراید مشکوک  و آن را متوقف کردند.

او بیان کرد: مأموران در بازرسی از این خودرو ۶ کیلو و ۹۵۰  گرم تریاک کشف و ضبط  شد و راننده را دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: متهمان به مرجع قضائی معرفی و خودروها نیز به پارکینگ منتقل شدند.

امسال حدود پنج تن انواع مواد مخدر در سراسر نقاط استان از جمله در گلوگاه های شهر ها، جاده های ارتباطی و سطح شهرها کشف و ضبط شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش یافت.

 در این رابطه امسال یک هزار و ۳۳۲ قاچاقچی، تهیه کننده و توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شده اند.

 سال گذشته پنج تن و ۳۳۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد کشف شد.

افزون بر ۱۲ هزار نفر معتاد در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده اند و آمار ها نشان می دهند که کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ ضریب گرایش به مواد مخدر و یا شیوع آن در کشور از استان‌های پاک است.

انتهای پیام/غ