۱۵ دستگاه آبشخور در حوزه آبخیز آلمانه سروآباد نصب شد

۱۵ دستگاه آبشخور در حوزه آبخیز آلمانه سروآباد نصب شدبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، مسلم مرادی گفت: تعداد ۱۵ دستگاه آبشخور در روستا‌های آلمانه، انجمنه و هزارخانیحوزه آبخیز آلمانه بخش مرکزی شهرستان برای تامین آب دام‌های اهلی و وحوش نصب شده است.

او افزود: آبشخور‌ها در نواحی ییلاقی و کوهستانی و در مسیر حرکت دام‌ها نصب شدند و آب چشمه‌ها و قنات‌ها با ایجاد لوله گذاری به این آبشخور‌ها هدایت و سرازیر می‌شود، نصب این آبشخور‌ها با هدف تامین آب شرب سالم برای دام ساکنان روستا‌های اطراف که دارای طرح مرتعداری هستند با مشارکت بهره برداران و دامداران منطقه انجام شده است.

مرادی اضافه کرد: اجرای طرح‌های صحیح مرتعداری و مدیریت چرای دام گامی موثر در جهت جلوگیری از تخریب بیشتر مراتع است و با آگاهی بخشیدن دامداران و بهره برداران محلی می‌توان به حفاظت از جنگل‌ها و مراتع کمک کرد.

انتهای پیام/ع