آغاز به کارپلیس دوچرخه سوار در جاده سلامت ناژوان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید رسول هاشمیان مدیر طرح ساماندهی ناژوان اصفهان افزود: با هماهنگی و دستور فرمانده انتظامی شهر اصفهان و با توجه به ممنوعیت تردد وسایل نقلیه در جاده‌های سلامت و لزوم ایجاد امنیت و نظم در این محور پلیس دوچرخه سوار در جاده سلامت ناژوان آغاز به کار کرد.

هاشمیان ادامه داد: این طرح از مصوبات نشست هم اندیشی فرماندهی انتظامی شهرستان اصفهان و مسئولان کلانتری‌های مرتبط با ناژوان بود که با همت این عزیزان به بهترین نحو در حال اجراست.

او در این رابطه افزود: این طرح در روز‌های جمعه و با هدف ارتقای امنیت جاده سلامت و اعتلای فرهنگ دوچرخه سواری در بین شهروندان اجرا می‌شود.

هاشمیان گفت: امیدواریم این اقدام پلیس ضمن الگو بودن برای مردم در استفاده از دوچرخه و کاهش آلودگی هوا، با جلوگیری از تردد موتورسواران به نظم و امنیت استفاده کنندگان در جاده سلامت کمک کند.

مدیر طرح ساماندهی ناژوان گفت: در تمام دنیا فرهنگ دوچرخه‌سواری شهری، یک ابزار قدرتمند برای ساخت شهر‌های سالم و عدالت‌محور است، فرهنگی که علاوه بر برطرف کردن معضل بزرگ آلودگی و ترافیک، می‌تواند روحیه شادی و تفریح و ورزش را در شهر تقویت کند.

او با اشاره به به سابقه استفاده از دوچرخه در انجام مأموریت‌های پلیس در کشور‌های توسعه یافته و شهر‌های دیگر ایران گفت: در اروپا کشور‌هایی مثل آلمان و انگلیس پیشتاز راه اندازی طرح پلیس دوچرخه سوار بوده‌اند و در ایران نیز شهر‌های مشهد، قزوین و تهران در حال استفاده از این طرح هستند.

هاشمیان افزود: تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز در این باره نقش بی‌بدیلی دارند و باید با همیاری و همکاری ارگان‌های دولتی و اجرایی شهری به ارتقای فرهنگ استفاده از دوچرخه کمک نمایند.

مدیر طرح ساماندهی ناژوان اصفهان با اشاره به مقدمات اجرایی احداث جاده سوم سلامت ناژوان گفت: به موتورسواران توصیه می‌کنیم برای حفظ امنیت خود و سایر شهروندان از ورود و تردد در جاده‌های سلامت که مسیر عبور پیاده رو و مسیر دوچرخه سواری است خودداری کنند و همچنین از دوچرخه سواران در جاده سلامت نیز خواستاریم تا با تردد از مسیر مخصوص خود و با استفاده از وسایل ایمنی مثل کلاه به حفظ آرامش سایر شهروندان در جاده سلامت کمک نمایند.

انتهای پیام/م