در حوزه مدل‌دار کردن کسب‌وکارهایمان لنگ می‌زنیم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هدایت حاتمی معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه به بیان برخی از موانع کارآفرینی و نوآوری در استان‌های کمتر توسعه یافته از جمله کرمانشاه پرداخت و گفت : در این استان‌ها همه زیرساخت‌های کارآفرینی و نوآوری همچون مرکز علم و فناوری، دانشگاه، دانشجو، استاد، دستگاه‌های اجرایی و... وجود دارد، اما متاسفانه بین آن‌ها هماهنگی نیست.

او گفت : برای رسیدن به توسعه باید کاری کنیم که فضای کارآفرینی و فضای شکل دادن روحیه کارآفرینی در استان ایجاد شود و این مستلزم کمک همه نهاد‌های ذیربط است.

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه افزود: دولت، دانشگاه و صنعتگران سه بخش مهمی هستند که می‌توانند در این زمینه نقش آفرین باشند.

او گفت: در استان ایده‌ها، مدل و نیروی انسانی لازم را داریم، اما متاسفانه در حوزه مدل دار کردن کسب و کارهایمان لنگ می‌زنیم و از سوی دیگر نیرو‌های انسانی ما ریسک‌پذیر و جسور نیستند.

حاتمی بابیان اینکه برای تبدیل یک ایده به محصول پرفروش و دارای بازار باید اتفاقات زیادی بیفتد، گفت: ما هم به سهم خود حمایت‌های لازم را از صاحبان ایده خواهیم داشت تا به هدف نهایی یعنی تولید محصول برسند.

او به ظرفیت‌های کرمانشاه در حوزه صنایع شیمیایی اشاره کرد و گفت: در این حوزه دانشگاه و صنعت توانمندی داریم و می‌توانیم با پرورش ایده‌های این حوزه به کارآفرینی بپردازیم.

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: باتوجه به اینکه صنعت شیمیایی در کرمانشاه درحال توسعه است و تا ۴۵ روز آینده هم حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی را اجرایی می‌کنیم، لذا به ایده‌های جدید در حوزه صنایع شیمیایی نیاز داریم.

او گفت: مصممیم فضا و اکوسیستمی از کار و کارآفرینی را در قالب شهرک فناوری دنبال کنیم و برای رسیدن به آن تلاش خواهیم کرد، چراکه یکی از نیاز‌های کنونی استان است.

 

 

انتهای پیام/د