جانشین فرمانده انتظامی استان از شناسایی و دستگیری سارق حرفهای لوازم داخل خودرو با ۲۰ فقره سرقت توسط ماموران انتظامی شهرستان زنجان خبر داد

به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،سرهنگ"ایرج خانی پور"جانشین فرمانده انتظامی استان گفت: در پی وقوع سرقت لوازم و قطعات داخل خودرو در شهرستان زنجان، تیم ویژهای از کارکنان پلیس بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان افزود: ماموران کلانتری ۱۱ شهرستان زنجان پس از بررسی مکان سرقتهای صورت گرفته، یک متهم را شناسایی و در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر کردند.
سرهنگ خانی پور ادامه داد: متهم در بازجوئیهای به عمل آمده با مشاهده ادله و مستندات پلیسی لب به اعتراف گشود و به ۲۰ فقره سرقت لوازم و قطعات داخل خودرو اعتراف کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه متهم دستگیر شده دارای سابقه سرقت میباشد، خاطر نشان کرد:این سارق پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
انتهای پیام/ن