رفع آبگرفتگی ۱۰ واحد مسکونی درکرمانشاه

رفع آبگرفتگی ۱۰ واحد مسکونی درکرمانشاهبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  مدیرعامل سازمان آتش نشانی کرمانشاه گفت: بارندگی اخیر منجر به آبگرفتگی ۱۰ واحد مسکونی در خیابان‌های پمپ گازوئیل، خیابان ناصری، ساختمان سازمان تامین اجتماعی شماره یک، شهرک جعفرآباد و میدان شاهد کرمانشاه شد که با عملیات‌های کارکنان این سازمان رفع آبگرفتگی شدند. 

غلامرضا رضایی اعلام کرد: با هشدار سازمان هواشناسی، نیروهای عملیاتی ۱۰ ایستگاه آتش‌نشانی شهر کرمانشاه برای مقابله با آبگرفتگی های احتمالی به صورت آماده باش درآمدند و در بارندگی ۲۴ ساعت گذشته ده‌ها مورد عملیات امداد رسانی و یدک کشی خودروهای خاموش شده گرفتار در آبگرفتگی به ویژه در زیر پل چقامیرزا و آبگرفتگی منزل به انجام رسانده اند.

او در خصوص امکانات و خودروهای امداد و نجات سازمان آتش نشانی نیز گفت: چهار دستگاه خودروی پیکاپ برای عملیات نجات، ۲ دستگاه خودروی نجات سنگین، ۳۰ دستگاه خودروی اطفاء حریق و ۲ دستگاه خودروی نردبان دار ۳۲ متری از جمله وسایل امداد و نجات این سازمان است.

رضایی در پایان گفت: تمامی نیروهای ستادی، عملیاتی و نیروهای شیفت مخالف که در استراحت هستند در شرایط ویژه مثل بارندگی های شدید روز گذشته به صورت ۲۴ ساعته در سازمان آتش نشانی و در ایستگاه‌های مختلف آماده خدمت رسانی و انجام هرگونه عملیات اطفاء حریق و امداد نجاتی هستند.

انتهای پیام/ز